Traktor optimalizálás gyári technológiával, megbontás nélkül, garanciával!

Termelékenység növelés kizárólag gyári technológia alkalmazásával (soha, nem építünk be semmit a gépedbe!)

Traktor és kombájn optimalizálás gyári technológiával, megbontás nélkül, garanciával

Azért vagy most itt, mert gazdálkodással foglalkozol és gépekkel dolgozol.
A munkád során, a földeken már tapasztaltad, hogy a traktorod, kombájnod néha jobban is teljesíthetne. Jól jönne az erőtöbblet, ami átsegít a kötöttebb talajrészeken, emelkedőkön. Te is tudod, hogy a gép amikor szenved, erőlködik az a munkaidő és üzemanyag fogyasztás rovására megy, ráadásul a folyamatos kapcsolgatás az élettartamot rövidíti, a szervizköltségeid növeli.

Azt is tudod, hogy a gépgyártók sokszor azonos fizikai kivitelű gépeiket eltérő teljesítménnyel dobják piacra, több milliós felárakkal. Az erősebb gép gazdaságosabb, többet tud, így drágább. Aztán ne feledjük a gépek másik nagy csoportját, amikor a gyártó már 10 lóerő többlet hozzáadásakor nagyobb motort, turbót, erősített hajtást alkalmaz az üzembiztonság érdekében. Az ilyen esetekben igen kockázatos eltérni a gyári beállítástól, tehát tilos hozzányúlni!

Brutálisan nagy a gépválaszték, 1250 fajta gép dolgozik a földeken, köztük a tiéd is.
Ha a gépedben van biztonságos tartalék, akkor vétek egy jó optimalizált beállítás nélkül használni, mert ez csak segíti a munkád, csökkenti a költségeid. A gond ott kezdődik, ha nincs benne biztonságos tartalék és mégis felhúzatod! 

Nézd meg a gyári traktor optimalizálás referencia oldalunkon, mit mondanak azok, akik már évek óta használják gépeiket a biztonságos Agrooptima optimalizálásunkkal. 

 

+20 lóerő = Egy nap 2 ha-ral többet…

Korrekt tájékoztatást kaptam a lehetőségekről, Meggyőzőek voltak a referenciáitok. Nehezen vettem rá magam, de most látom, hogy jó és bírja a traktor. Nem bántam meg. (Galambos Gábor Dusnok)

Próbáld ki Te is!

Nem erőlködik a gép…

A lazítót 40 cm mélyen tuning nélkül 6. fokozatban 1850-es motor fordulattal 6Km/h-val tudtam húzni, az Agrooptima beállításával 7. fokozatban ugyanúgy 1850-es motorfordulattal 7,5Km/h-val húzom. „A tiétekkel nem erőlködik a traktor 160-ra van húzva.”

Próbáld ki Te is!

„+25 lóerő = másfél liter megtakarítás üzemóránként!

. Az őszi szántásban jó tapasztalatunk volt az elsővel, emiatt következő szezonban megcsináltattuk a másikat is. Korábban Horsch kukorica vetőgépet húzva, nem tudtuk teletölteni a műtrágya tartályt, mert eléggé hegyes dombos a terület egy része, és nem húzta fel. Beállításotok után igazából teljesen mindegy, mennyi lett beletéve, húzza mint a rongyot. Gyakorlatilag lényegesen jobbak lettek a menetteljesítményei, egy sebességi fokozatba beteszi, és hegyen völgyön keresztül, azzal húzza. Kíméljük a váltót, igazából csak jót tudok mondani. (Horváth Tibor Recrea)

Próbáld ki Te is!

Fogyasztás rekord!

A gyári beállítással, ez a gép vetésben műszakonként 10-12 üzemórát szokott megcsinálni. Szinte minden műszakban, az volt a tapasztalat, hogy este 5-6 óra felé mindig ki kellett állni megtankolni, mert nem lett volna elég neki a gázolaj. Most, azt tapasztaljuk, hogy reggel megtankol és simán kibírja a műszakot, sőt még marad is neki. Üzemóránként 1.5-2 liter üzemanyag megtakarítást tapasztalunk.

Próbáld ki Te is!

Traktor optimalizálás kinek és kinek nem...

Aki a munkájának él és a legjobbat akarja kihozni a meglévőből

Van akinek nem felel meg a gép gyári beállítása, mert hátráltatja a munkavégzésben. Naponta 1-2 órával is többet ül a gépen, mert az nem bírja a tempót. A kis sebesség miatt a munka minősége sem a legjobb. Emellett szereti a meglevő traktort, gépet, nem tervezi lecserélni ezért szeretne rajta javítani, ha van benne biztonságosan kivehető tartalék. Boldog, ha egy tökéletes beállítással 'átülhet egy sokkal jobb gépre'.

Próbáld ki Te is!

Az okosan spórolós Traktoros

A gyárilag erősebb traktor gazdaságosabb, mint a lebutított kistestvére, amely a terhelésváltozásokat csak visszaváltásokkal tudja lekövetni. Sok gazda azért dönt az Agrooptima beállítás mellet, mert inkább elmegy nyaralni az üzemanyagon megspórolt pénzből ahelyett, hogy a gépet feleslegesen nyúzná, pörgetné, így elfüstölné a lehetséges megtakarítást.

Próbáld ki Te is!

Új gép vétel előtt, erősen ajánlott!

Van, aki nem bízza a véletlenre. Mielőtt feleslegesen kifizet 1-4 millióval többet egy erősebb traktorért (ami egyébként az utolsó csavarig azonos a kisebb testvérével) hívja az Agrooptimát, ahol segítünk a gép választásban. Ez egy prémium szolgáltatás, meglevő ügyfeleinknek térítésmentes, az újak részére fizetős. Részletek majd az ajánlatban.

Próbáld ki Te is!

Te, melyik vagy a háromból?

Bármelyik típus vagy, egyedi kiszolgálás jár Neked. Traktorod/kombájnod komoly érték, a módosításra szánt pénzed szintén, amiért megdolgoztál.

  • A piacon egyedülállóként még a találkozás előtt gépelemzést végzünk, így biztosan tudjuk, mik a géped lehetőségei, határai
  • Utána egy átfogó állapotfelmérés következik, megnézzük mik az adottságok.
  • Kérésed alapján, a gép lehetőségeihez mérten elkészítjük a választott beállítást.
  • Leteszteljük, ha szükséges finomítjuk a tökéletességig.
  • EXTRA: 1 hónapig kötelezettség nélkül tesztelheted a beállítást!
  • Utána döntesz, kéred, vagy sem. - Korrekt?

Ha itt jobbra megtalálod a traktorgyártód és kíváncsi vagy rá, mit lehet kihozni a gépedből kattints a gyártóra. Ezt követően néhány adatot még elkérünk Tőled a gép pontos azonosítása miatt és küldjük a részleteket. Kattints a gyártmányra!

Kérj ajánlatot most, és kapsz egy könyvet ajándékba!

4 kattintás és a térítésmentesen viheted az új könyvünk kivonatát, amelyhez hasonlót garantálom, hogy még nem olvastál ...

 

Traktor-tuning-technikak