Jogi nyilatkozat

Az Agrooptima Szerviz Kft. jogi nyilatkozata, Felhasználói Feltételek, Tájékoztató

Jelen weboldal tulajdonosa és üzemeltetője az Agrooptima Szerviz Kft. (7100 Szekszárd, Bródy S.u.24 ). Az agrooptima.hu/ és aloldalak alatti oldalak teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a letölthető cikkeket, e-könyveket (e-book), hírlevél-sorozatokat, típuslistákat, mozgókép anyagokat, blog bejegyzéseket szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és a szerző Tóth Richárd jogtulajdonát képezik. Minden jog fenntartva.

Oldalainkon található bármely tartalom teljes, vagy részbeni másolása, átdolgozása, felhasználása, publikálása előzetes írásos engedély hiányában tilos.

Az oldal egyes részletei, írásos engedéllyel a forrás, mint működő link: www.agrooptima.hu és szerző: Tóth Richárd megjelölésével felhasználhatók.

Egyes e-könyveink tartalmazzák a terjesztésre jogosító írásos hozzájárulást, ezek módosítatlan formában nem személyes vagyonszerzés céljából szabadon tovább küldhetők. Bármilyen módosítás, részelt kivágás és felhasználás, közlés, terjesztés, publikálás, megmásítás esetére nem terjed ki az írásos hozzájárulás, így az anyagokkal kapcsolatos bármely felsorolt tevékenység folytatása büntető- és polgárjogi eljárást von maga után.

A forrásmegjelölés hiányában, vagy hiányos megjelöléssel illetve írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli részleges vagy teljes másolás, tárolás, megjelenítés, publikálás esetén, bármely tartalom közzétételi díja: 10 000 HUF + Áfa szavanként naponta. Az anyagi- és egyéb felelősséget a jogtalan felhasználást megvalósító (és vagy haszonélvező) magánszemély vagy jogi személy vállalja. A fizetési kötelezettség elévülése 20 év.

Oldalaink (agrooptima.hu/) látogatói az oldalra lépéskor automatikusan és önként elfogadták a jogi nyilatkozatban foglaltakat, valamint jelen ‘Felhasználói feltételeket’.

Irodánkba vagy partnereinkhez betérő ügyfeleink bármely szolgáltatásunk igénybevételekor elfogadják cégünk ‘Jogi nyilatkozatát’ és jelen ‘Felhasználói feltételeket’. Ezekről szóban és vagy írásban a helyszínen szintén tájékoztatást kérhetnek és kapnak.

A feliratkozás és ajánlatkérés feltételei

Az agrooptima.hu/ oldalunkon és a hozzá tartozó aloldalakon  lehetőség van feliratkozni hírlevelünkre, kifejezetten magán célra igénybe venni ingyenes szolgáltatásainkat, tájékoztató anyagainkat, e-könyveinket. Lehetőség van, onlnie árajánlat-, ajánlat-, tájékoztatás kérésre. (továbbiakban: feliratkozás)

A feliratkozás, ajánlatkérés kezdeményezése, az adatok megadása, kifejezetten a jelen feliratkozási feltételek elfogadását jelenti a feliratkozó/ajánlatkérő részéről. Tehát az adatai megadásakor előzetes hozzájárulását adja a felhasználó, hogy a fenti weboldalakat üzemeltető Agrooptima Szerviz Kft.–től, jogutódjától vagy partnerétől elektronikus vagy postai levelet,telefonhívást,  rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek alkalmanként az Agrooptima Szerviz Kft. vagy annak jogutódai, vagy partnere üzleti reklámját, üzleti ajánlatát tartalmazza.

Abban az esetben, ha a megadott adatok nem helyesek (pl. a megadott címen nem elérhető a feliratkozó) a feliratkozást, regisztrációt figyelmeztetés nélkül töröljük.

A feliratkozó/ajánlatkérő kijelenti, hogy nem konkurens tevékenységet folytat, és nem üzleti adatszerzési céllal regisztrál és kér ajánlatot.

Adatkezelés

A feliratkozás/ajánlatkérés önkéntes. A feliratkozáskor/ajánlatkéréskor kapott személyes és nem személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással.

A feliratkozáskor bekért és kezelt adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, IP cím, a feliratkozás időpontja, a cég neve és címe, a feliratkozó szerepe a cégben, a járműre vonatkozó adatok, egyéb adatok. A megrendeléskor kezelt adatok köre a fentieken kívül: szállítási cím, kapcsolattartó telefonszáma. Az adatokat hírlevél, blogértesítő küldésére, saját illetve esetekként partnercégeink hirdetéseinek küldésére használjuk.

Bemutatkozás